Bir cep telefonunu 10 defa şarj edebilecek kapasiteye powerbank. Kulağa biraz abartılı gibi gelebilir ama bu; yeni teknolojiye sahip powerbank’lar ile gayet mümkün.

Cep telefonunuzu şarj etmek için 10 gün boyunca fiş ve priz aramanıza gerek kalmayacak!

Ortalama bir telefonun batarya kapasitesinin 3.000 mAh olduğunu düşünürsek bu telefonu 10 defa şarj edebilecek bir powerbank’ın en az 30.000 mAh güç kapasitesine sahip olması gerekir.

30.000 mAh! Evet tam 30.000 mAh…

Bu mümkün mü? Tabi ki mümkün. Olmaması için herhangi bir sebep yok. Tabi ki doğal olarak boyut olarak diğer powerbank’lardan daha büyük, daha fazla kapasite daha büyük batarya anlamına geldiği için telefon bataryanızın 10 katı büyüklüğüne sahip bir powerbank olduğunu belirtelim.

30.000 mAh powerbank aldıktan sonra yapmanız gereken tek şey akşamdan sabaha kadar şarjda bırakmanız. Bir gün şarja taktıktan sonra 10 gün fiş aramaktan kurtulabilir her yerde ve koşulda cep telefonunuzu kolaylıkla şarj edebilirsiniz.

Daha çok zorlu koşullarda çalışan, zorlu bölgelerdeki askerlerimiz tarafından tercih edilen bu powerbank’lar kapasitesinin aksine oldukça uygun fiyatlarla powerbank.gen.tr adresinde satışa sunulmuştur.